Nieuwsbrief khansenhof, november 2022: nieuwe openingsuren

Nieuwsbrief khansenhof, november 2022: nieuwe openingsuren

De dag van de ambachten op zondag 20/11/2022, was voor khansenhof, ondanks het slechte weer en enkele administratieve perikelen, een succes. Na een tijdje werd het zo druk dat we het bezoekersaantal niet meer konden bijhouden. Het terugzien van enkele oude bekenden maakte deze dag extra leuk.

 Omdat we de hele tijd uitleg aan het geven waren was de hulp van enkele lieve vrienden erg welgekomen. Karin gaf een fijne spindemonstratie met gedurfde kleur- en materiaalcombinaties terwijl Linda keihard bezig was een zitsteen te vilten en een rondzoevende Ann op haar natuurlijke, spontane manier de bezoekers extra informatie gaf.

De positieve opmerkingen van de vele enthousiaste bezoekers hebben ons geïnspireerd en gestimuleerd. De interesse voor het vilten van pantoffels, een handtas of een zitsteen was groot. De voorbereiding voor het maken van een zitsteen vraagt wat tijd, maar die workshop staat voor de nabije toekomst op onze planning. Hou dus de website in de gaten.

Wil je met een beperkt vriendengroepje een zitsteen, een handtas of pantoffels komen vilten dan kan er in onderling overleg altijd al een datum afgesproken worden.

 Er was meestal te veel volk aanwezig om rustig één van onze producten uit te kiezen. Enkele bezoekers vroegen daarom om op een andere dag nog eens langs te kunnen komen. Een goed idee.

De volgende weken stellen we het atelier opnieuw open voor mensen die interesse hebben in bijvoorbeeld kadootjes voor de feestdagen of spin- en viltmaterialen.

Iedereen is dus vanaf nu tot eind december elke zondag welkom tussen 10u en 16u. Een afspraak maken is niet nodig. We geven je ook graag persoonlijk advies over het gebruik van de verschillende soorten vezels.

Lukt het op zondag niet dan is een andere dag en uur snel afgesproken. Neem gerust contact met ons op, ofwel via het contactformulier op de website, ofwel telefonisch: 0477 20 25 93.

 

De warmte van wol brengt het zachte in de mens naar boven.

 

 

 

 

 

Terug naar blog